keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Hakkaa päälle! - Pohjolan Hakkapeliitta puhuu


Hakkaa päälle!
-Pohjolan Hakkapeliitta puhuu-

Nyt useamman blogin kirjoitettuani ajattelin että olisi korkea aika esittäytyä sekä kertoa miksi olen alkanut kirjoittaa Nordic Commando-blogiani.

Itsestäni kerrottakoon, että olen päälle parikymppinen kansallissosialisti ja nationalisti Suomen länsirannikolta. Kuten myös on varmasti lukijoille käynyt ilmi, pidän metallimusiikista, erityisesti black/heathen metallista. Myöskin lukeminen ja taide ovat lähellä sydäntäni. Samoin Lauri Pihkalan oppien pohjalta liikuntaa tulee harrastettua, enimmäkseen punttien nostelun, uimisen ja "pikamarssien" pohjalta.

Mutta sitten itse asiaan: Miksi tämä blogi? No, jo kymmen vuotta kansanmielisissä ympyröissä pyörineenä olen vain huomannut että suosituin aktiviteetti tuntuu olevan baarissa istuminen, kännissä örveltäminen, satunnaisten ohikulkijoiden peloittelu, heilaaminen milloin vasemmalla ja milloin molemmilla (ei kuitenkaan sillä oikealla) kädellä ja ympäristön terrorisointi. Eli toimitaan kuin pahaiset kiljupunkkarit. Henkinen kasvu nollassa ja käytös kaikkea muuta kuin herrakansalle sopivaa.

En nyt siis ole tuomitsemassa (kohtuullista) alkoholin käyttöä. Ilman muuta on mukavaa istua vapaapäivänä kaverien kanssa rupattelemassa jossain rauhallisessa pubissa ja ottaa siinä sivussa pari tuoppia tummaa Baijerilaista olutta. Mutta kuten vaarini on tavannut sanoa: "Ei se ole mies eikä mikään joka ei omin jaloin pääse krouvista kotiin kävelemään". Ja en ole nyt leimaamassa läheskään koko kansanmielistä porukkaa tällaisen "white trash" leiman alle, en missään nimessä. Tätä roskasakkia on pesiytynyt vain liiaksi tähän porukkaan. Mutta onneksi löytyy myös paljon ihanteiden mukaan elävää väkeä, joka pitää itsensä kunnossa, harjoittavat liikuntaa ja kamppailulajeja, on kohteliaita kanssaihmisiä kohtaan ja hankkii myös sielunruokaa ja tietotaitoa kirjojen, elokuvien ja taiteen tuntemuksen kautta, näin edistäen henkistä kasvuaan.

Tässä siis tärkein syy tämän blogin perustamiseen: halu tarjota tietoa ja materiaalia erityisesti nuoremman kansanmielisen polven hengen ruokkimiseen. Miten olisi jos työpäivän päälle et välittömästi suuntaisi baariin juomaan itseäsi jalattomaksi, vaan vetäisit ensin siihen päälle n. tunnin kuntopiirin tai parin kilometrin lenkin (allekirjoittanut suosittelee taustamusiikiksi ideologista turpaanvetoa tyyliin Der Stürmer), jonka päälle lukisit hetken aatteellista kirjallisuutta tai pohjoisen sielunmaisemia maalailevaa runollisuutta tai kuuntelet hetken korkekulttuurista taidetta (suosittelen: Richard Wagner, Jean Sibelius ja Ludwig Van Beethoven tai sieltä raskaammalta puolelta mm. Branikald ja Stormheit). Ja vasta tämän jälkeen suuntaisit baariin, josta sitten myös kävelisit omin jaloin kotiin. Tai vaihtoehtoisesti kävisit vapaapäivänäsi kaveriporukan kanssa vaellusretkellä maastossa. Mikäpä olisi sen palkitsevampaa, kuin koko päivän vaeltamisen päätteeksi ihailla laskevaa aurinkoa korkean kukkulan huipulta. Miettikääpä näitä asioita edes hetki...

Toinen syy Nordic Commando blogin perustamiseen on se, että se on hyvä kanava levittää metallista propagandaa, eli mainostaa bändejä, levyjä, tapahtumia etc. joille haluaisin antaa lisää näkyvyyttä.

Näin puhui Pohjolan Hakkapeliitta.
Toivottavasti edes joku sai tästä tekstistä ajatuksia mietittäväksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti